Untuk post kali ini bukannya tutorial, bukannya tips ataupun trick untuk blogspot tetapi adalah satu entry penyertaan. Dengan segala rasminya syoknyerblogging mahu menyertai blog pilihan malaysia tahun 2010.

Syarat2 Penyertaan:

Entry Pertama Syoknyerblogging adalah pada 29/11/10 jam 11.30 malam bertajuk Module 1: Cara membuat blog. Untuk blog2 yang ditubuhkan tahun 2010 jomlah join bersama sy. http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/










Share Gadget
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook
Blog
Gadget


Jika anda sukakan article ini,linkkan kembali...



Dicatat oleh Thalhah Amir on Isnin, 6 Disember 2010

11 ulasan

  1. meaw Says:
  2. gud luck and all da best eh dear ;)

     
  3. Thalhah Amir Says:
  4. thanks (^^,)

     
  5. ɐɥs+ɐɟ Says:
  6. salam perkenalan. . .
    semoga berjaya utk awak;)

     
  7. Thalhah Amir Says:
  8. salam perkenalan fasha. terima kasih yer (^^,)

     
  9. Miela Tahril Says:
  10. salam ziarah dari miela. miela pon tersenarai dalam group yang sama iaitu group 3. ape2 pon tahniah dan g0od luck ye :)

     
  11. Thalhah Amir Says:
  12. wslm. thanks miela. sy pun group 3 no 104. gudluck bt awk juga (^^,)

     
  13. bisikan hati Says:
  14. hai !,,,
    kita tercalon sama-sama dalam pilihan ke-3 lah...

    good luck ya tok awak!...
    selamat memancing undi..hehe...

     
  15. Thalhah Amir Says:
  16. thanks wak. (^^,). Gudluck to u too. hehe.. sebenarnya cmne nk mengundi?

     
  17. KimiCnoL Says:
  18. Salam..GOODLUCK k!! ;))
    JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
    "1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

     
  19. kembatolo™ Says:
  20. entri simple. =)

    gud luck.

     
  21. hacker Says:
  22. awk..ni blog sy yg btol...blog yang awk follow ri tu sy x update dh..dah rosak..ni link baru..banyak info mnrik tntg laki n pmpn...

     

Catat Ulasan

Cari Blog Ini

Pengikut

Pengikut Facebook

Informasi

SyoknyerBlogging adalah sebuah blog tutorial untuk bloggers yang menggunakan platform blogspot. Semua tutorial disini adalah daripada pengalaman sy berblogging selama 3 tahun. Sy bukan untuk mengajar tetapi lebih kepada berkongsi. Harap anda gembira disini. (^^,)

Mengenai Saya

Foto saya
Sy sangat sukakan web. Seorang Programmer. Pemilik Syoknyerblogging
Copyright 2010 | SyoknyerBlogging | Belajar Blogging Dalam Bahasa Melayu
Zengard Template designed by the Jinsona Design and XML coded by CahayaBiru.com