Jom semua sertai forum komuniti buat bloggers. Bersama2 kita bersatu dan berkumpul dalam satu komuniti untuk mengenali dengan lebih rapat lagi. Rugi taw kalau xjoin. Jomla semua. Terdapat banyak otai2 disitu boleh berkongsi dengan anda. Boleh mempromosikan blog dan sebagainya. Jadi apa tunggu lagi. Jom Layanz http://www.syoknyerblogging.com/

Syoknyer Blogging










Share Gadget
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook
Blog
Gadget


Jika anda sukakan article ini,linkkan kembali...



Dicatat oleh Thalhah Amir on Jumaat, 7 Januari 2011

8 ulasan

  1. ooo mcm forum erk...

     
  2. al-lavendari Says:
  3. ok .. pakcik dah join. terima kasih kerana sudi follow blog pakcik.

     
  4. amie Says:
  5. wah..sangat nice neh..nanti nak try joinnn

     
  6. RedBoys Says:
  7. oh. bro lah pemiliknya? nak jadi moderator boleh? apa ciri2 yang diperlukan? boleh share2 sikit pengalaman yg ada. itupun kalau bro sudi ambil saya.

     
  8. nak join gak..ngah register nie..hehehe

     
  9. CIK TOM Says:
  10. menarik..cik tom pun nak joinlah..thanks ye ^_^

     
  11. Miss Nadya Says:
  12. ni kira owner ke?

     
  13. nakk joinnn !

     

Catat Ulasan

Cari Blog Ini

Pengikut

Pengikut Facebook

Informasi

SyoknyerBlogging adalah sebuah blog tutorial untuk bloggers yang menggunakan platform blogspot. Semua tutorial disini adalah daripada pengalaman sy berblogging selama 3 tahun. Sy bukan untuk mengajar tetapi lebih kepada berkongsi. Harap anda gembira disini. (^^,)

Mengenai Saya

Foto saya
Sy sangat sukakan web. Seorang Programmer. Pemilik Syoknyerblogging
Copyright 2010 | SyoknyerBlogging | Belajar Blogging Dalam Bahasa Melayu
Zengard Template designed by the Jinsona Design and XML coded by CahayaBiru.com